Buscar
  • By SÜCS

Un emprenedor gironí patenta una xocolata desfeta instantània.

Un emprenedor de Tossa de Mar (Selva) ha patentat un "nou concepte" de xocolata desfeta. Es tracta de bosses individuals envasades al buit que només necessiten uns 40 segons de microones i un massatge posterior amb les mans per deixar llesta per consumir la xocolata. D'aquesta manera s'evita haver d'embrutar cap estri ni passar molt temps havent de cuinar. L'inventor d'aquest nou "concepte" és en Marc Reventós. Explica que hi porta un any i mig treballant i que "no va ser difícil" que els donessin la patent ja que no hi havia una fórmula igual que la que ha aconseguit amb Kakau, la marca del producte. Reventós a més, assenyala que treballen amb productes de proximitat i que ja hi ha diverses empreses estrangeres interessades en invertir.

"Kakau és un nou concepte de fer xocolata desfeta". Aquesta és la forma que fa servir l'emprenedor tossenc Marc Reventós per definir el que ha trigat un any i mig a portar a la realitat. I és que aquest empresari gironí ha patentat una fórmula que permet fer una xocolata de forma "ràpida neta i amb la millor qualitat". Es tracta d'unes bosses individuals envasades al buit que ja contenen tots els ingredients necessaris i que es guarden a la nevera. La preparació no porta més d'un minut. S'escalfa la bossa al microones uns 40 segons, després es fa un petit massatge per ajudar a barrejar els ingredients i ja està llesta per servir.