top of page
logo JUICE GARAGE.png

TENIM MOLT PER A TU

Logo smoothies SÜCS.png
GAZPACHÖ 2.png
UNICS.png
COLORS CORPORATIUS.png

Benvinguts a JUICE GARAGE, on cada xarrup és una declaració d'amor pels smoothies autèntics. Creem per als qui valoren la qualitat i busquen sabors que marquen la diferència.

​Des de JUICE GARAGE, seleccionem meticulosament les fruites al punt òptim de maduració per a oferir la més alta qualitat.

El nostre secret és el balanç perfecte entre fruites i vegetals, donant vida als nostres Smoothies SÜCS, amb 200 grams de pura fruita, els SMOOTHIES, amb 150 grams, tots dos amb una textura insuperable, i el GAZPACHO, amb 250 grams de vegetals frescos, que promet una experiència deliciosa i consistent. Tots ells deliciosament equilibrats i lliures de sucres afegits – la definició d'un plaer saludable.

​I no ens detenim aquí: Juice Garage està a punt de transformar el món dels smoothies i dels còctels amb una línia sorprenent que està en camí.

​El nostre compromís amb la innovació és incessant, creant combinacions que desafien el convencional i sabors que captiven a l'instant.

​Juice Garage també té un compromís social: fem costat a dones amb fills a prosperar i avançar amb les seves famílies. Descobreix el món de sabors i responsabilitat que JUICE GARAGE té per a tu.

bottom of page